Superköp: iPhone 13 Pro

Apple har verkligen lyckats med iPhone 13 Pro. Lika bra som iPhone 13 Pro Max, men med en liten mindre och smidigare skärm. Skaffa både mobil och ett snyggt skal, så att din nya mobil verkligen är skyddad.

Det finns många fördelar med att köpa en iPhone 13 Pro: du får en mycket kraftig mobil i en smidig storlek. Om du har en iPhone 13 Pro eller planerar att köpa en är det smart att också investera i ett mobilskal. Du bör skydda din mobil så att du kan ta med den överallt. Det finns många skal att välja mellan. Gå in på Phonelife och köp ett iPhone 13 Pro skal som passar din personlighet och livsstil.

iPhone 13 Pro

Det är många som har längtat efter att iPhone 13 Pro äntligen har kommit ut på marknaden. En snygg mobil med många finesser. En iPhone 13 Pro passar dig som vill ha en riktigt bra mobil, men med en lagom stor skärm. Du får:

  • 120 Hz OLED display med ett skönt ljus
  • 15 Biontec
  • Avsevärt bättre batteritid än din gamla iPhone
  • 6,6 inches skärm

13 Pro eller 13 Pro Max

Skillnaden mellan 13 Pro och en 13 Pro Max är inte så stor. En stor fördel med iPhone 13 Pro i jämförelse med Pro Max är att den kostar ungefär 1000 kronor mindre. Du får lika mycket mobil, men eftersom skärmen är mindre så kostar den också mindre. Standard är 256 GB, men om du lägger till 1000 kronor så får du 512 GB. iPhone 13 Pro är också Apples första mobil med hela 1 TB! Den kostar ungefär 15 000 kronor. Om du filmar och reser mycket kan en TB vara av intresse. Du får också samma bildstabilisator som i alla iPhone 13, liksom en fantastisk zoom i kameran. Enkelt utryckt skulle man kunna säga att du ska välja den mobil som har den bästa skärmstorleken för just dig. Den stora fördelen med den mindre 13 Pro är just att den är mindre. Den får lättare plats i fickan och i mindre väskor.

Många användningsområden

Det finns många goda anledningar att köpa en iPhone 13 Pro. Egentligen får du en minidator som nästan är jämförbar med en iPad. Det är perfekt för dig som har mobilen som det viktigaste arbetsverktyget. Du kan också tjäna pengar med din iPhone. På heltid eller som en bra extrainkomst. Eftersom den har rejält med minne kan du filma och redigera foton till ditt Instagramkonto eller YouTubekanal på professionell nivå. Du kan även ladda ner Procreate för iPhone och rita till och från skolan eller jobbet. Förslagsvis investerar du då också i en Apple penna. Om du är skicklig på att rita kan du faktiskt designa och sälja saker online. Då är mobilen en investering på riktigt. Glöm dock inte att också investera i ett eller ett par mobilskal så att din iPhone alltid är skyddad. Då kan du filma med din 13 Pro när du cyklar i skogen, joggar eller reser. Skaffa olika skal för både arbete, fritid och fest.