Fortune,Teller's,Hands

Därför kontaktar allt fler spådamer

Allt fler personer intresserar sig för det ockulta och okända, vilket beror på att många i Sverige tror på ett liv efter döden. För att kunna komma i kontakt med sina döda anhöriga anlitar de därför spådamer, medium och andra andliga personer som kan hjälpa dem att kommunicera med den andra sidan. En spådam kan ge en särskild typ av hjälp som inte går att få någon annanstans, vilket ligger till grund för den trendande populariteten.

Med hjälp från en spådam kan du få rådgivning kring din livssituation, hur du ska finna och gå vidare i relationer eller andra livssituationer. Du kan här få hjälp med att se vilka aspekter som är mest gynnsamma i ditt liv och ställa frågor kring dina affärer och privatlivet. Att tala med en spådam kan vara en tröst som är svår att finna någon annanstans, då medialt begåvade personer ofta är mycket inkännande och empatiska.

Hälsningar från andra sidan

Artisten Robyn gick för en tid sedan till ett medium och fick då en hälsning från sin vän och samarbetspartner Christian Falk som under sin levnad arbetade som musikproducent. Christian ville hälsa Robyn att hon borde börja göra musik under nattetid i stället, vilket Robyn tog fasta på. Hon skrev en stor del av sin nästa skiva på nätterna och Falk inspirerade henne att komponera en ny hitlåt vid namn ”Honey”.

Anna jobbar idag som medium, trots att hon tidigare inte trodde på andar. Men en dag blev hon besökt av sin avlidna moster i en surrealistisk och för henne skrämmande upplevelse. I slutet av besöket hamnade Anna i ett transtillstånd och skrev ett brev på 18 sidor, helt med en främmande handstil. Hon påbörjade då en andlig utbildning till medium och förmedlar nu kontakter till andar vid enskilda sittningar och gruppseanser. Även Carolina Gynning har en synsk förmåga, och har tidigare berättat hur hon sett en ängel i sin dotters hår.